Úvodem k této stránce

22.09.2010 22:11

 

    Za tři týdny máme volby do obecního zastupitelstva. Každý z nás voličů pomalu přemýšlí o tom, komu dá svůj hlas. Tentokrát jde o mnoho.

    Buď to v naší obci bude vypadat tak jako v uplynulých 20 letech – to v případě, že staronovým starostou obce bude ten současný pan Jiří Procházka a skupina zastupitelů, která poslušně hlasuje v souladu s přáním starosty. Nedostatky, nehospodárnost a nepořádek nám budou „ zpříjemňovat“ další 4 roky. Každý rozumný člověk ví, že jestliže někdo zastává tak vysokou funkci 20 let, že to dobré, co v něm bylo, již dávno vydal a nového už nic od něho čekat nemůžeme. A dnešní doba potřebuje nové lidi, nové nápady a novou energii.

 

    A nebo si řekneme, že je mnoho věcí, které je potřeba v naší obci změnit a budeme hledat mezi 60 kandidáty takové osobnosti, které jsou schopny potřebné změny ve spolupráci s občany realizovat a mají dostatek vůle ke společnému hledání toho nejlepšího řešení jednotlivých problémů. A řešit musíme příčiny a ne pořád dokola následky.

 

Na této stránce vás chceme seznámit s tím, co chtějí kandidáti našeho občanského sdružení, v případě zvolení, prosazovat. Také vám naše kandidáty představíme.

Pak už bude záležet na Vás, kteří navštěvujete naše stránky, jak se rozhodnete. Bez Vašich hlasů nebudeme moci realizovat to co, jste si přáli v dotazníkovém průzkumu.

Podívejte se znovu na jeho vyhodnocení.Třeba to pomůže při rozhodování.

—————

Zpět