Vydařený a prosluněný DĚTSKÝ DEN - sobota 31.5.2008

03.06.2008 20:22

Sobotní odpoledne v areálu TJ Meteor patřílo dětem. Pořadatelé z TJ Sokol připravili řadu soutěží a her. Pro každé dítě, které získalo za své výkony 7 razítek čekala řada krásných cen, ze kterých si děti mohly vybrat tu, která se jim nejvíce líbila. Také nafukovací hrad doplnil radostnou atmosféru sobotního odpoledne.

Krásným překvapením pro děti bylo svezení na koni. Patří také touto cestou poděkovat majiteli milého koníka a největšímu sponzoru tohoto odpoledne panu Valentovi z firmy Admirál, který sám děti na koníkovi povozil.

Rozzářené dětské oči byly odměnou jak všem pořadatelům tak i sponzorům, bez kterých se takové akce dnes nedají pořádat. Ve fotogalerii jsme pro vás  zachytili ty krásné chvíle. Možná vás překvapí, že mezi pořadateli, které jsme také vyfotografovali spolu s jejich soutěžními rekvizitami jsou i mladí, kteří ještě před několika léty sami bojovali o ceny a sladké odměny. Máme z toho  radost. 

Poděkování patří sponzorům : firmě ADMIRÁL, firmě TOP GAMES, firmě NOWAKO, firmě POTRAVINY PAVEL SENFT, a firmě CHLPEK PROMONT.

 

—————

Zpět