Zpráva která potěší

16.04.2012 13:05

Na naše internetové stránky jsme dostali tento hezký e-mail :

 

 Dobrý den,

 

  rozhodla jsem se vám napsat poté, co jsem si pozorně přečetla vyhodnocení vaší dotazníkové akce a vůbec po pročtení vašich webových stránek. Chtěla bych vám poděkovat za váš přístup k názorům občanů Stříbrné Skalice (včetně chatařů). Působí na mne velice pozitivně, že ve vaší obci existuje sdružení, které se aktivně zajímá o zlepšení životního prostředí a života ve vašem kraji.

 

  Nemám se Stříbrnou Skalicí nic společného, pouze hledám pozemek pro stavbu malé ekologické vesničky. Jsme tři rodiny s malými dětmi a zajímáme se o zdravý způsob života a bydlení. Pracujeme všichni v Praze, ale chtěli bychom se odstěhovat na venkov, aby naše děti mohly vyrůstat v kontaktu s přírodou.

 

  Při hledání vhodného pozemku jsem narazila i na prodej ve vaší obci. A protože nám nejde jen o nějaký kus louky, ale o širší spolupráci s obcí, tak se vždy dívám i na její internetové stránky. Pro nás je totiž důležitá i vybavenost obce, její vstřícnost takovým aktivitám jako je ekologie a kultura (neboť všichni v naší partě pracujeme v kultuře a umění).

 

  Vaše stránky mě velmi zaujaly, protože není běžné, aby se v obcích někdo takhle aktivně věnoval komunikaci s občany a snaze o zlepšení života v obci i v okolí. Při rozhodování o našem bydlení se může stát, že právě tahle okolnost způsobí, že se budeme více zajímat o pozemky ve Stříbrné Skalici.

 

  Děkuji vám za tuto neobvyklou a neběžnou aktivitu. Přeji vám mnoho zdaru. Třeba se nám podaří nějaký pozemek u vás najít, a pak se setkáme osobně a já budu moci přímo vyjádřit svou poklonu. A možná vám dokonce i nabídnout svou pomocnou ruku.

 

  Krásné dny přeji všem, kteří se na těchto webových stránkách a aktivitě kolem Stříbrné Skalice podílejí.

 

 Eva K.

 

A zde je naše odpověď:

 

Vážená paní Evo,

moc děkujeme za Váš e-mail, který nás potěšil. Vaše hodnocení je pro nás odměnou za každodenní čas, který věnujeme tvorbě našich stránek.

    Jsme malá skupinka lidí převážně seniorského věku, kteří se necítí tak staří a kteří se snaží využít svých životních zkušeností a sil, co zbývají, ku prospěchu tohoto krásného kraje, jeho přírodních krás a nedoceněné kulturní památky jakou je kostelík sv. Jakuba.

 

    Pokud by jste měla zájem se k nám podívat, rádi Vám podáme informace, které na žádných stránkách nenajdete a jako premii Vám ukážeme ten kostelík. Jinak bychom určitě přivítali mladou krev do našeho sdružení.

 

Ještě jednou díky a přejeme Vám šťastnou ruku při realizaci Vašeho hezkého záměru.

—————

Zpět